Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Πλευρική εργαλειοθηκη για τα Windows XP

Εχετε τα "αθανατα" Windows XP αλλα ζηλευετε τον συνεργατη η τον φιλο σας που εχει Vista και απολαμβανει μια πολυ καλής ποιοτητας πλευρικη εργαλειοθηκη που τον διευκολυνει αφανταστα; Θα θελατε να αποκτησετε και σεις μια, χωρις να χρειαστει να αλλαξετε λειτουργικο συστημα; Εδω ειμαι για να σας λυσω τα χερια.
Προγραμμα 1: Πηγαινετε στην ιστοσελιδα http://ears1991.deviantart.com/art/Aero-Sidebar-V2-45898316 και κατεβαζετε το αρχειο WinRaR απο εκει που λεει Download. Κανετε επειτα αποσυμπιεση τα αρχεια που βρισκονται στον συμπιεσμενο φακελο και τρεχετε ενα απο τα δυο Skins (τα skins ειναι διαφορες μορφες αυτου του προγραμματος). Μπορειτε βεβαια να κανετε δεξι κλικ σε ενα κενο χωρο στην πλευρικη εργαλειοθηκη και να τροποποιησετε την λειτουργια της παραδειγματος χαρη να την κανετε να ανοιγει μολις ανοιγουν και τα Windows.
Προγραμμα 2: Πηγαινετε στην ιστοσελιδα http://www.desktopsidebar.com/ πατατε εκει που λεει Download και μετα πατατε τον συνδεσμο που γραφει το ονομα του αρχειου (διπλα ακριβως γραφει και το μεγεθος του για κατατοπιση). Μολις κατεβει το εκτελειτε και κανετε την εγκατασταση. Μολις τελειωσει η εγκατασταση τρεχετε την εφαρμογη απο την Εναρξη. Αν θελετε μπορειτε να επεξεργαστειτε την εφαρμογη πατωντας πανω πανω στο κουμπι με το ονομα Sidebar και να τροποποιησετε πληθωρα επιλογων.

Συγκριση των δυο πλευρικων εργαλειοθηκων (με αριστα το 10)
Aero Sidebar: Εμφανιση 9    Λειτουργικοτητα 4
Desktop Sidebar :Εμφανιση 5 Λειτουργικοτητα 9

Βουαλα μια πλευρικη εργαλειοθηκη στα Windows XP σας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: