Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

YouTube Video Download

Μια απο τις πιο διασημες ιστοσελιδες που φιλοξενουν βιντεο ειναι οπως ξερετε ολοι το περιφημο YouTube. Εκει μπορεις να βρεις απο αστεια βιντεακια μεχρι και ενδιαφεροντα κομματια απο ντοκιμαντερ ή βιντεο κλιπ τραγουδιων και πολλα αλλα. Ενα σοβαρο ομως μειονεκτημα που εχει αυτος ο ιστοτοπος ειναι οτι δεν περιεχει ενα download link για τα βιντεο που απολαμβανουμε. Εδω ειναι λοιπον o Panos Go για να σας λυσει τα χερια χωρις περιττα προγραμματα.
Βημα 1: Ανοιγουμε απο το YouTube το βιντεο που μας ενδιαφερει και κανουμε copy την διευθυνση URL.πχ (http://www.youtube.com/watch?v=GD0UMFHhanc)
Βημα 2: Πηγαινουμε μετα στο "http://www.keepvid.com" και αντιγραφουμε την URL στο κουτι αναζητησης. Παταμε επειτα DOWNLOAD
Βημα 3: Λιγο πιο κατω μας βγαζει δυο επιλογες αναλογα με την ποιοτητα βιντεο που θελουμε να εχουμε. Διαλεγουμε μια απο αυτες, κανουμε δεξι κλικ στον συνδεσμο και επιλεγουμε "Αποθηκευση συνδεσμου ως..." ή "Download linked file as...". Γραφουμε με ποιο ονομα θελουμε να αποθηκευσουμε το αρχειο και που θελουμε και παταμε "Αποθηκευση" ή "Save".

Βουαλα το βιντεο εχει αποθηκευτει στον σκληρο μας δισκο για να το απολαυσουμε οσες φορες θελουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: